Huwelijk

BhrDSchiePastoraat

Trouwen doe je op het gemeentehuis en voor een samenlevingscontract ga je naar de notaris. Als het huwelijk voor jou meer is dan een zakelijke verbintenis kun je overwegen in de kerk te trouwen. Wat doe je dan? Je vraagt een zegen over je huwelijk en je belooft elkaar trouw voor het aangezicht van God en te midden van een gemeenschap, die om je heen staat. Dat geeft een grote verdieping aan het leven dat je voortaan samen gaat leiden. Ter voorbereiding op een huwelijk in de kerk gaan we in gesprek over wat jullie verbindt en wat richting kan geven in je relatie. Vervolgens bereiden we samen de dienst voor. Daarbij hebben jullie natuurlijk een eigen inbreng. Als je meer informatie wilt, of als je een kerkelijk huwelijk overweegt kun je met mij contact opnemen via het contactformulier op deze website. Als je zeker wilt weten dat ik je trouwdienst kan leiden, neem dan contact op als je met de planning van de trouwdag begint.