Hier kunt u verschillende zaken vinden rondom mijn werk en de Grote- of Sint Janskerk. Bij gesprek, in de alinea hieronder, kunt u zien welke mogelijkheden er zijn voor kennismaking, nader contact en speciale levensgebeurtenissen. De mogelijkheden voor ontmoetingen worden ook apart genoemd inde agenda en zijn open/ toegankelijk voor iedereen. Bij preken vindt u de diensten terug waarin ik voor ben gegaan. Impressies zijn diverse foto's, filmpjes en presentaties om een sfeerbeeld te krijgen van (speciale) diensten en bijeenkomsten.


Een kerkelijke gemeente is een gemeenschap waarin mensen naar elkaar omzien. In de gemeenschap rond de Grote Kerk krijgt dat onder meer gestalte in bijeenkomsten waarin volop ruimte is voor ontmoeting. U kunt denken aan: De open bijeenkomst voor meditatie- en morgengebed op zaterdagen De open maaltijden op dinsdagen De koffieochtenden in ‘De Hof van Zuid’ op vrijdagen. Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. Iedereen kan binnenlopen en één keer of vaker meedoen. Dit is een laagdrempelige en vrijblijvende manier om een indruk te krijgen van ‘kerk-zijn’ anno 2017. Datzelfde geldt overigens voor de kerkdiensten. U bent van harte welkom en wordt gastvrij ontvangen. Meer informatie over deze bijeenkomsten vindt u onder ‘Kerk/Ontmoeting’.

 

Onze visie

‘Samen vormen wij een warme, open geloofsgemeenschap die inspirerend, uitnodigend en dienstbaar is in de samenleving”

Gesprek

Als u een gesprek met een pastor wilt kunt u dat aanvragen via het contactformulier op deze website. Als pastor ben ik niet alleen beschikbaar voor gemeenteleden, maar voor ieder die een beroep op mij doet. U kunt een gesprek aanvragen als:

  • u behoefte hebt aan pastorale bijstand
  • u behoefte hebt om u eens uit te spreken bij een vertrouwenspersoon,
  • u (gebeurtenissen in) uw leven wilt verbinden met het geloof,
  • u meer wilt weten over geloof of kerk of theologische onderwerpen, of als u informatie wenst over de rol die de kerk kan spelen bij belangrijke gebeurtenissen in uw leven.