Inloopconcerten

BhrDSchieGeen categorie

Inloopconcerten

Bijna elke zaterdagmiddag wordt vanaf 15.00 uur een vrij toegankelijk inloopconcert gegeven door koren, organisten of andere musici. Deze inloopconcerten duren in de regel ongeveer een uur. Door verhuur aan derden
is de Grote Kerk voor dit doel niet meer automatisch elke zaterdag beschikbaar; in een enkel geval is er dus geen inloopconcert. Informatie over deze concerten is verkrijgbaar via tel. 010 – 4261177 (de heer Cees Koogje). Ook zijn er overzichten van de serie verkrijgbaar in de Grote Kerk. Er bestaat voor de inloopconcerten meestal grote belangstelling, zowel van uitvoerenden als van toehoorders. De agenda voor 2017 is al helemaal volgeboekt. Onder de bezoekers tellen we velen, voor wie het ’s avonds niet meer mogelijk is om een concert te bezoeken, zoals ze dat ‘vroeger’ regelmatig gewend waren. Zeker voor hen zijn deze middag-uitvoeringen heel belangrijk, zoals we regelmatig horen.